Peter D. Hypher

Familiekonsert: Sirkus og symfoni – Tidstyven

Lørdag 30. september

Grieghallen

 

Kl. 13.00: Åpen kafé og aktiviteter ved Fjordane Folkehøgskule og Askøy Kulturskole i foajeen
Kl. 14.00: Konsert

Kjøp billett

Lørdag 30. september kl. 14.00

Familieserien
Legg til i kalender 2017-09-30 14:00:00 2017-09-30 17:00:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Sirkus og symfoni – Tidstyven Grieghallen Kl. 13.00: Åpen kafé og aktiviteter ved Fjordane Folkehøgskule og Askøy Kulturskole i foajeen Kl. 14.00: Konsert Konsertene på lørdag ettermiddag er hele familiens inngangsbillett til den klassiske musikkens verden. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2017/09/familiekonsert-sirkus-og-symfoni/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Konsertene på lørdag ettermiddag er hele familiens inngangsbillett til den klassiske musikkens verden.

På sesongens første familiekonsert møtes et knippe av Nordens fremste nysirkusartister og Bergen Filharmoniske Orkester i et magisk spill om tid og tidsoppfattelse. Hva skjer hvis noen røver tiden? Oslo Nysirkus kombinerer tradisjonelle sirkusdisipliner som akrobatikk med elementer fra teater og dans. Musikken spenner vidt, fra Britten via Brustad til Dvorak og Prokofiev. Foto: Peter D. Hypher

Ønsker du å ta med dine på flere av våre familiekonserter? Familieserien inneholder fire konserter lørdag ettermiddag. Pris per person for serien er kr 395. Les mer om familieserien og bestill abonnement.