Sommerkonsert: Musikalske høydepunkter fra filmens verden

Sommerkonsert: Musikalske høydepunkter fra filmens verden

Torsdag 17. august

Kl. 19:00 på Torgallmenningen

 

Gratis utendørskonsert

Torsdag 17. august kl. 19.00

Legg til i kalender 2017-08-17 19:00:00 2017-08-17 22:00:00 Europe/Oslo Sommerkonsert: Musikalske høydepunkter fra filmens verden Kl. 19:00 på Torgallmenningen Torsdagens konsert er viet filmens verden, og vi lover kjente melodier og musikalske høydepunkter fra publikumsvinnere som Star Wars og Harry Potter! http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2017/08/sommerkonsert-musikalske-hoeydepunkter-fra-filmens-verden/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Torsdagens konsert er viet filmens verden, og vi lover kjente melodier og musikalske høydepunkter fra publikumsvinnere som Star Wars og Harry Potter!

Orkesterets sommerkonserter på Torgallmenningen er blitt en fin tradisjon. God musikk, lune sommerkvelder og en tettpakket Torgallmenning er stikkord for de siste årenes konserter. Som i fjor slår vi like godt til med to gratiskonserter, på torsdag og fredag, begge med sjefdirigent Edward Gardner. På den andre konserten deltar også sesongens solistprofil Lise Davidsen.

Gå til programmet for sommerkonserten fredag 18. august.

Arrangeres med generøs støtte fra Trond Mohn