Finale i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse

Finale i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse

Lørdag 10. september

Grieghallen

Kjøp billett

Lørdag 10. september kl. 18.00

Legg til i kalender 2016-09-10 18:00:00 2016-09-10 21:00:00 Europe/Oslo Finale i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse Grieghallen Det er en stor glede å ønske velkommen til den tredje finalen i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse som finner sted i Bergen. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2016/09/finale-i-edvard-grieg-internasjonale-pianokonkurranse/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Det er en stor glede å ønske velkommen til den tredje finalen i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse som finner sted i Bergen. 

Edvard Grieg Museum Troldhaugen arrangerer konkurransen som består av fire runder, hvorav de tre første arrangeres på Troldhaugen. Joachim Carr fra Bergen gjorde rent bord i 2014 og vant førstepris og publikumspris.

I juryen sitter framtredende pianister som Leif Ove Andsnes, Hiroko Nakamura og Einar Steen-Nøkleberg. Konserten innledes med Olav Anton Thommessens Mikrofantasi, som i likhet med hans Makrofantasi, bygger på Griegs klaverkonsert.

Arrangeres med generøs støtte fra Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen.