Den eventyrlige Peer Gynt

Den eventyrlige Peer Gynt

Lørdag 9. april

Grieghallen

 

Kl. 13.00 Åpen kafe og aktiviteter i foajeen
Kl. 14.00 Konsert, ca. én time. Ingen pause.

Kjøp billett

Lørdag 9. april kl. 14.00

Voksne kr. 200, barn kr. 100

Legg til i kalender 2016-04-09 14:00:00 2016-04-09 17:00:00 Europe/Oslo Den eventyrlige Peer Gynt Grieghallen Kl. 13.00 Åpen kafe og aktiviteter i foajeen Kl. 14.00 Konsert, ca. én time. Ingen pause. Velkommen til en times Peer Gynt, der eventyreren Peer danses av Torkjell L. Børsheim, kjent fra dansegruppen Frikar. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2016/04/den-eventyrlige-peer-gynt/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Velkommen til en times Peer Gynt, der eventyreren Peer danses av Torkjell L. Børsheim, kjent fra dansegruppen Frikar. 

Solveig - hun som trofast ventet på Peer gjennom hele sitt liv – synges av Ann-Helen Moen. I Dovregubbens hall møter vi dansere fra Bergens Dansesenter.

Det er ekstra kjekt å ønske vår nye sjefdirigent, Edward Gardner, velkommen til sin første familiekonsert, der han og Bergen Filharmoniske Orkester presenterer Edvard Griegs verdensberømte musikk til Henrik Ibsens like berømte skuespill.

120 barn fra Skranevatnet skole har latt seg inspirere av Peer Gynt og i samarbeid med organisasjonen Lær Kidsa Koding presenterer de ulike resultater av sine fantasifulle programmeringsarbeider i foajeen før konserten.