Åpningsmøte i Studentersamfunnet

Åpningsmøte i Studentersamfunnet

Fredag 22. januar

Grieghallen

 

Kl. 18:00 Studentersamfunnets åpningsmøte
Kl. 20:00 Konsert

Send BFO STUDENT til 2077

Fredag 22. januar kl. 18.00

Kr. 50 for møte og konsert

Legg til i kalender 2016-01-22 18:00:00 2016-01-22 21:00:00 Europe/Oslo Åpningsmøte i Studentersamfunnet Grieghallen Kl. 18:00 Studentersamfunnets åpningsmøte Kl. 20:00 Konsert Musikkselskapet Harmonien er hovedstøttespiller for Studentersamfunnet i Bergen, og fredag 22. januar kl. 18.00 huser vi deres  åpningsmøte for femte år på rad. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2016/01/åpningsmoete-i-studentersamfunnet/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Musikkselskapet Harmonien er hovedstøttespiller for Studentersamfunnet i Bergen, og fredag 22. januar kl. 18.00 huser vi deres  åpningsmøte for femte år på rad.

I samarbeid med Studentersamfunnet i Bergen inviterer vi til semesterets åpningsmøte. Temaet er demokratiets utfordringer i møtet med større utfordringer som terror, flyktningekrise eller økonomisk krise. 

På konserten etter møtet tar dirigenten Juanjo Mena oss med på en konsertreise fra Mozarts Paris-symfoni til Debussys stemningsbilder. Debussy omtales som en impresjonist som malte med klang heller enn pensel og farger. I den mesterlig orkestrerte triptychen Images, bestående av "Rondes des Printemps", "Ibéria" og "Gigues", tar Debussy oss med inn i sitt stemningsfulle musikalske landskap.

Inngang: 50 kr.

Inkludert i inngangsprisen er semestermedlemsskap i Studentersamfunnet i Bergen, som gir gratis inngang på alle ordinære møter.

Les mer om Studentersamfunnets åpningsmøte.