Familieserien

Familieserien

Konsertene på lørdag ettermiddag er hele familiens inngangsbillett til den klassiske musikkens verden.
Kl. 13.00: Aktiviteter og åpen kafé i foajeen. Kl. 14.00: Konsert

Gratulerer med dagen!

Lørdag 20. oktober

Vi inviterer til dobbelbursdagsfeiring; Grieghallen fyller 40 år og Norges Musikkorps Forbund fyller 100 år! Grieghallen vi være åpen for alle som vil komme på festen. Det vil bli servert pølser, kake og
brus, og hele huset vil være fullt av aktiviteter. Det hele avsluttes med en stor bursdagskonsert med Bergen Filharmoniske Orkester. Velkommen til Bergens flotteste bursdagsfest og konsert!

Musikalske julekort

Lørdag 8. desember

Det er nå en godt etablert tradisjon at tegnefilmen Snømannen står på programmet når julen nærmer seg. I tillegg lover vi stemningsfull julemusikk både i foajeen og i konsertsalen. Musikere fra Bergen kulturskole og Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester spiller konserter og arrangerer musikalske aktiviteter i foajeen før konserten.

Tidstyven

Lørdag 16. februar

Sirkus og symfoni møtes i et magisk spill for hele familien om tid og tidsoppfattelse. Hva skjer om noen røver tiden? I «Tidstyven» kombinerer Oslo Nysirkus tradisjonelle sirkusdisipliner med elementer fra teater og dans, og alt bindes sammen med noe av den fineste musikken som er skrevet for symfoniorkester. 

Tusen og en natt

Lørdag 27. april

Bli med på en musikalsk eventyrstund med vårt eget ungdomsorkester. Noen kjenner kanskje til eventyrene i Tusen og en natt, for eksempel Ali Baba og de førti røverne, Aladdin og den magiske lampen og Sinbad Sjøfareren. Musikken du får høre på konserten maner fram eksotiske og mystiske stemninger.

 

Serie med fire konserter lørdag ettermiddag. Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fem år.
Pris per person for hele serien er kr. 395
Kjøp abonnement